Opskrifter

And med varm fennikelsalat

Onsdag, 18. marts 2015af Kristina Marckmann, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Saftig og mør and smager himmelsk med varm salat af fennikel, gulerødder og appelsin

Opskrift på and med fennikelsalat

(3 pers.)

2 andebryster
Salt og peber
1 spsk. olie
2 stk. fennikel
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 spsk. honning
3 groftrevne gulerødder
1 appelsin i fileter
1 tsk. groftkværnet
Peber

Prøv også: And med tyttebærsovs og rødkål

Sådan laver du and

Populære madopskrifter på familiejournal.dk

Nem aftensmad på 15-20 minutter Chokolade-nøddekage 15 lækre opskrifter med svinemørbrad

Krydr andebrysterne med salt og peber og brun dem i olien. Læg brysterne i et ovnfast fad og steg dem færdig midterst i ovnen ved 175° i 20 min. Lad kødet hvile under stanniol i 10 min., før den skæres ud.

Sådan laver du fennikelsalat

Skær fenniklerne i både og hvidløgene i tynde skiver. Svits fennikel og hvidløg i smørret, til de begynder at tage farve. Tilsæt honning og gulerødder og lad det svitse i yderligere 1 min. Vend appelsinfileterne i og servér straks med friskkværnet peber.