Opskrifter

Avocadosuppe

Tirsdag, 21. marts 2017af Redaktionen
En mild og cremet avocadosuppe toppet med kylling. Suppen skal ikke varmes men blot blendes og så har den godt af at stå i køleskabet et par timer inden servering.
(8 pers.)

Kold avocadosuppe:

1 fed hvidløg 3 avocadoer 450 agurk 7½ dl hønsebouillon 1 citron 1 tsk. salt ½ tsk. peber 400 g kyllingebryst 1 spsk. røget paprika 1 spsk. olie 1 dl persille 1 usprøjtet citron Prøv også: Avocadosuppe med rejer og stenbiderrogn

Sådan laver du avocadosuppe

Kom hvidløg, avocadokød, agurk, bouillon og citronsaft i en blender og blend, til suppen er cremet. Smag til med salt og peber og stil den på køl i et par timer. Skær kyllingen i små tern, drys med paprika og rist dem i olien ved høj varme, til de er gennemstegte. Hak persillen fint, riv citronskallen og bland det sammen. Anret suppen i små skåle, drys med kylling og persille/citron. Læs også: 5 gode råd til lækre frikadeller