Opskrifter

Burger med græskarbøf

Lørdag, 26. september 2015af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Både miljøet og dit helbred har godt af kødfrie retter ind imellem. Prøv denne smagfulde burger med en græskarbøf.

Denne opskrift er til 4 stk. burger med græskarbøf

Det skal du bruge til burger med græskarbøf

350 g hokkaidogræskar
75 g cheddar
1 fed hvidløg
1 spsk. frisk oregano
1 æg
1 dl fløde
2 skiver toastbrød
1 tsk. salt
1 knsp. peber
Olie til stegning
4 grove burgerboller
100 g salat
2 tomater
¼ agurk
Ketchup

Skal du lave burger i aften? Bag dine egne burgerboller - få opskrift lige her

Sådan laver du burger med græskarbøf

Skær skrællen af græskaret, riv græskarkødet og cheddar og bland det med presset hvidløg, oregano, æg, fløde, smuldret brød, salt og peber til en sammenhængende fars.

Form 4 bøffer af farsen og steg dem gyldne i lidt olie 5 min. på hver side.

Lun burgerbollerne, snit salaten og skær tomat og agurk i skiver.

Læg burgerbollerne sammen med salat, tomat, agurk, bøffer og ketchup og servér.

Prøv også: Mexikansk burger