Opskrifter

Cannelloni med dild og sej

Fredag, 14. oktober 2011af Redaktion
Lækker middag til 3 personer

(2 pers.)
15 min. + 25 min. i ovnen

200 g friske lasagneplader
300 g sejfilet
1 finthakket skalotteløg
1 dl hakket dild
200 g flødeost
2 spsk. revet parmesanost
1 æg
Salt og peber
1 spsk. smør
2 spsk. mel
2½ dl mælk
1 knsp. muskatnød
Salt og peber

Tilbehør
Salat og brød

Skær sejfileten i mundrette stykker og bland dem med løg og dild. Rør flødeosten med parmesan, æg, salt og peber og vend den i fiskeblandingen. Skær lasagnepladen ud i 10 cm lange stykker og fordel fyldet herpå. Rul stykkerne sammen til rør og læg dem i et smurt, ovnfast fad. Smelt smørret og rør melet i. Pisk mælken i lidt ad gangen til en glat sovs. Smag til med muskat, salt og peber. Hæld sovsen over cannellonirørene og bag dem ved 190° i 25 min. Server med grøn salat og brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DAMP DINE RÅVARER

Den lille dampboks fra Lékué er fremstillet i 100% silikone og tåler opvaksemaskine. Boksen kan købes i shoppen for 249 kr.

Find flere opskrifter her...
Cannelloni med spinat og salami
Skindstegt laks med hollandaise
Torskesalat med rejer






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop