Opskrifter

Cannelloni med kylling og spinat

Fredag, 13. marts 2009af Redaktion
(3 pers.)20 min. + 20 min. i ovnen280 g kyllingefilet1 hakket løg2 hakkede fed hvidløg1 spsk. olie150 g hakket spinat250 g ricottaost1 ds. flåede

(3 pers.)
20 min. + 20 min. i ovnen

280 g kyllingefilet
1 hakket løg
2 hakkede fed hvidløg
1 spsk. olie
150 g hakket spinat
250 g ricottaost
1 ds. flåede tomater
1 tsk. salt
1 knsp. peber
2 spsk. frisk oregano
200 g friske lasagneplader
100 g revet ost

Skær kyllingefileterne i små tern og svits dem i olien med løg og hvidløg. Tilsæt spinaten og lad den svitse med i et par min. Rør blandingen med ricottaost og smag til med salt og peber. Bland tomaterne med salt, peber og oregano og hæld halvdelen i et ovnfast fad. Skær lasagnepladerne i 12 cm lange stykker og rul kyllingefyldet ind i stykkerne. Læg rullerne i fadet og hæld resten af tomaterne over. Drys med revet ost og bag ved 225° i 20 min. Server med salat.

Madopskrift: Kristina Miechels

Mere med kylling...
Kyllinge-spinattærte
Chicken Hainan a la Nams Kusine
Stegt kylling med skilt sovs