Opskrifter

Cannelloni med skinke og spinat

Søndag, 26. maj 2013af Redaktion
Gedeosten er meget mild, men den kan sagtens erstattes af frisk feta, hvis man ikke bryder sig om smagen af gedeost

Ingredienser til cannelloni med skinke og spinat

(3 pers.)

1 skalotteløg
2 fed hvidløg
1 spsk. smør
300 g spinat
Salt og peber
400 g kogt skinke
100 g frisk gedeost
75 g revet mozzarella
5 dl tomatsauce
250 g friske lasagneplader
5 dl bechamelsauce

Fremgangsmåde

Hak løg og hvidløg og sautér det i smørret. Tilsæt spinatbladene, krydr med salt og peber og lad dem falde sammen. Kom spinaten i en sigte og lad væden løbe fra. Skær skinken i tern og vend dem i spinaten sammen med smuldret gedeost og mozzarella. Skær lasagne pladerne i 10 cm lange stk., kom skinkefyldet på og rul dem sammen. Kom tomatsaucen i bunden af et ovnfast fad og læg rullerne over. Fordel bechamelsaucen over og stil fadet i ovnen ved 190° i 30 min. servér med en god salat til.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Cannelloni med kylling
Risotto med fennikel og kylling


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop