Opskrifter

Cowboytoast

Søndag, 24. april 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Denne cowboytoast hører til i luksuskategorien. Cowboytoasten er en grillbar klassiker, som du sagtens kan lave selv. Vi giver dig vores favorit her.
(4 pers.)

Det skal du bruge til cowboytoast:

Vild med cowboytoast? Prøv denne opskrift på croque monsieur

3 løg 3 spsk. smør el. olivenolie Salt og peber 400 g hakket oksekød 8 skiver fuldkornssandwichbrød Sennep og ketchup

Sådan laver du cowboytoast

Skær løgene i tynde skiver og steg dem i 2 spsk. smør eller olie på en pande i ca. 10 min., til de er brune, bløde og møre. Krydr med salt og peber. Form kødet til 4 firkantede, flade bøffer i samme størrelse som sandwichbrødet. Steg bøfferne på en varm pande i smør eller olie og krydr med salt og peber. Rist brødene. Smør dem med sennep og læg dem sammen med bøffer og løg og dryp med ketchup. Servér evt. din cowboytoast med en skål salat. Find flere af vores lækre opskrifter med toast her... Forårstoast Toast med bønnecreme og tomater Salsiccia med mozarella på toast