Opskrifter

Dampet søtunge med løvstikkecreme

Fredag, 31. maj 2013af Redaktion
Har du en løvstikke i haven, kan du snildt lave den lækre creme

Ingredienser til dampet søtunge med løvstikkecreme

(4 pers. )

4 søtungefiléter el. rødtungefiléter
½ usprøjtet citron
3 spsk. hakket purløg
Salt og peber
3 spsk. olivenolie
2 kviste spæd løvstikke
1 spsk. olivenolie
½ kogt kartoffel
1 dl piskefløde pisket til skum


Tilbehør
Brød

Fremgangsmåde

Vend fiskene i en blanding af citronsaft og skal, purløg, salt, peber og olivenolie. Læg dem i et ovnfast fad og læg alufolie over. Sæt fadet i ovnen ved 160° i 15 min., til fisken er fast og gennem- dampet. Blend løvstikke med olie og kartoffel. Smag cremen til med salt og peber, pisk fløden til skum og fold den i. Servér cremen i små toppe til den lune fisk. Giv brød til.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Fiskelasagne
Pandefisk med gremolatasauce og ragout af nye kartofler


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop