Opskrifter

DDV-opskrift: Røget laks med æble-rødbedesalat

Onsdag, 21. oktober 2009af Redaktion
Skøn slankeret fra De Danske Vægtkonsulenter

150 g frisk rødbede
1 æble

Dressing
63 g DDV 7% yoghurt
1-2 tsk. revet peberrod
Salt og evt. 1-2 dråber flydende sødemiddel

15 g hasselnødder
80 g røget laks
30 g brød



Skræl og skær rødbeden i meget tynde strimler. Skær ligeledes æblet i meget tynde strimler. Rør yoghurt og revet peberrod sammen og smag til med salt og sødemiddel. Vend æble-rødbedesalaten i dressingen sammen med lethakkede hasselnødder.
Server laksen sammen med salaten og brødet.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere lækre opskrifter fra DDV...
Sesamlaks med citrussalat
Hindbærmuffins