Opskrifter

DDV-opskrift: Sandwich med kyllingesalat

Fredag, 23. oktober 2009af Redaktion
Spis dig slank med De Danske Vægtkonsulenter

120 g tilberedt kylling
50 g rød peberfrugt
50 g bladselleri
50 g forårsløg
2 spsk. hakket persille

Avocadodressing
½ avocado
30 g DDV (7%) yoghurt
Lidt tabasco
Lidt citronsaft
Salt og peber

60 g groft brød


TIP

• Salaten kan laves på samme måde med tun (fra dåse).

Del kyllingekødet i små trevler med to gafler. Hak grønsagerne meget fint og bland dem sammen med kylling og hakket persille. Mos avocado i yoghurt og smag til med tabasco, citronsaft, salt og peber. Rist brødet, smør dressingen på brødet, og læg brødet sammen om salaten.
Pak eventuelt madpakkepapir om sandwichen for at holde den sammen, eller server den på en tallerken.

Madopskrift: Inge Kauffeldt, De Danske Vægtkonsulenter


Flere lækre slankeopskrifter fra De Danske Vægtkonsulenter...
Røget kylling med avocadosalat
Røget laks med æble-rødbedesalat
Sesamlaks med citrussalat