Opskrifter

En ordentlig burger

Mandag, 16. juni 2008af X
20 min. + marinering(4 pers.)800 g flanksteak (eller culotte)4 portions ciabattaboller2 tomater i skiver50 g rucolaMayonnaise med

20 min. + marinering
(4 pers.)

800 g flanksteak (eller culotte)
4 portions ciabattaboller
2 tomater i skiver
50 g rucola
Mayonnaise med honningsennep

Marinade:
2 fed hvidløg
1 rød chili
1 spsk. olivenolie
1 spsk. sherryeddike
1 spsk. worchestersovs
1 spsk. tomatpure
3 spsk. sursød sovs (kinesisk)

Frisk timian
50 g syltede løg i skiver (løgrelish)

Blend alt til marinade fra hvidløg til sursødsovs. Smør det på stegen og lad det trække natten over. Steg den i ovnen, til den er rosa. Server evt. først som steg. Flæk bollerne og rist dem. Smør med mayonnaisen.
Læg relish, tomater og rucola på og skær skiver af stegen. Læg øverst og server med mere dressing og evt. hjemmelavede pommes frites.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen