Opskrifter

Fiskefrikadeller med kartoffelsalat

Fredag, 15. juli 2016af Helle Brønnum Carlsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Lækre fiskefrikadeller med kartoffelsalat toppet med ærter og purløg. Velbekomme.
(4 pers.)

Det skal du bruge til fiskefrikadeller med kartoffelsalat:

Kartoffelsalat og gode klassiske frikadeller. Måske er du mere til det? 500-700 g frisk lyssej- el. torskefilet 2 æg ½ dl piskefløde 1 tsk. salt og ½ tsk. peber ½ sommerløg 3-4 spsk. smør 400 g kartofler 1 dl cremefraiche 38% 1 tsk. karry Salt og peber 1 bdt. purløg 200 g ærter til at bælge 5 cornichoner

Sådan laver du fiskefrikadeller med kartoffelsalat

Hak fisken i en blender eller foodprocessoren. Rør den godt med æg, piskefløde, krydderier og fintrevet løg og lad den stå køligt 30 min. Smelt smørret på en pande og form skestore frikadeller og steg dem ca. 15 min. med 2-3 vendinger undervejs, til de er gyldne og gennemstegte. Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Mos dem let med hånden, så de brydes. Rør cremefraiche med karry, salt, peber og hakket purløg. Overhæld kartoflerne med cremen, drys med ærter, purløg og grofthakkede cornichoner. Lav dine egne lækre fiskepinde
Abonnement på Familie Journal