Opskrifter

Frikadellesandwich

Fredag, 10. februar 2017af Christine Bille Nielsen. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Uhm... En god frikadellesandwich med rødkålssalat og syltede agurker. Behøver vi sige mere?
(4 pers.)

Det skal du bruge til frikadellesandwich:

Frikadeller: 1 lille løg 400 g svinekød 1 tsk. salt 1 æg 1 dl rasp Friskkværnet peber 1 tsk. tørret timian ½ dl mælk 2 spsk. olivenolie Rødkålssalat: 2 rødløg 1 spsk. olivenolie ¼ rødkål 1-2 spsk. æbleeddike Salt og peber Tilbehør: 8 skiver rugbrød Syltede agurker Elsker du frikadellesandwich? Så prøv også denne opskrift på flæskestegssandwich

Sådan laver du frikadellesandwich

Frikadeller: Riv løget groft og rør det med kød, salt, æg, rasp, peber og timian. Spæd med mælken og lad farsen hvile i 15 min. Form den til 4 store frikadeller og steg disse i olie på en stor pande. Rødkålssalat: Skær løgene i skiver og svits dem i olie i en gryde. Snit rødkålen fint og svits den med i et par minutter. Tilsæt eddike, lad det hele simre under låg i 10 min. og smag til med salt og peber. Læg hver frikadelle og rødkål imellem 2 skiver rugbrød og servér sandwichene med syltede agurker Prøv også: Gammeldaws frikadeller med varm rødkålssalat