Opskrifter

Fyldte koteletter med bønnesalat

Mandag, 7. august 2017af Kristina Marckmann
Disse fyldte koteletter er indpakket i bacon og fyldt med grillet peber, persille og revet ost. Hertil serveres bønnesalat og bagte kartofler.

Ingredienser til fyldte koteletter med bønnesalat

(3 pers.)
3 koteletter
½ dl grillede peberfrugter 
(evt. glas)
2 spsk. persille
75 g revet ost
1 pakke bacon i skiver
200 g flade bønner
400 g edamamebønner
1 spsk. grillede 
peberfrugter
1 spsk. olivenolie
½ bdt. persille
1 rødløg
1 tsk. rosenpeber

Tilbehør:
Bagt kartoffel el. brød

Alternativ til fyldte koteletter med bønnesalat: Svinekoteletter med æblesalat

Fremgangsmåde til fyldte koteletter med bønnesalat

Skær en lomme i hver af koteletterne og bland finthakkede peberfrugter, persille og ost. Fyld blandingen i lommerne og vikl bacon om. Nip bønnerne, skær dem i mundrette stykker og blanchér dem let sammen med edamamebønnerne. Blend peberfrugt, olie og persille og vend bønnerne deri. Hak rødløget fint og drys det over bønnesalaten sammen med knust rosenpeber. Steg koteletterne ved jævn varme 5 min. på hver side og servér med bønnesalaten og bagte kartofler.