Opskrifter

Fyldte pandekager

Tirsdag, 18. marts 2014af Redaktion
Skønne pandekager, der er fyldt med kylling og gratineret med ost

Ingredienser til fyldte pandekager

(3 pers.)

300 g kyllingefilét
1 løg
300 g courgette
100 g bacon i tern
1 spsk. olie
1 hakket chili
1 fed hakket hvidløg
1 dl ærter
1 dl cremefraiche
1 tsk. salt
1 knsp. peber
1 pk. færdige madpandekager
75 g revet ost

Tilbehør
Grøn salat

Fremgangsmåde til fyldte pandekager

Skær kyllingen i strimler, hak løget og skær courgetten i tern. Svits kylling, bacon og løg i olie i et par min. Kom courgette, chili og hvidløg ned til kødet og lad det simre under låg i 5 min. Tilsæt ærter, cremefraiche, salt og peber og smag fyldet til. Rul pandekagerne sammen om fyldet og læg dem i et ovnfast fad. Drys med revet ost og bag pandekagerne ved 200° i 15 min. Servér med grøn salat.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Ostegratinerede spinat-pandekager
Vietnamesiske ruller med laks
Fillopakker med kødfyld

Mad på 15-20 minutter