Opskrifter

Grillet laks med avocado og agurkesalat

Torsdag, 11. september 2008af Redaktion
20 min.(2 pers.)2 stykker laksefilet uden ben, med skindSalt og peber1-2 avocado ½ agurk200 g blandet salat (gerne den nye miks med det sjove navn:

20 min.
(2 pers.)

2 stykker laksefilet uden ben, med skind
Salt og peber
1-2 avocado
½ agurk
200 g blandet salat (gerne den nye miks med det sjove navn: krakran)

Dressing:
2 spsk. hakket frisk mynte
Reven skal og saft af 1 usprøjtet citron
1 tsk. flydende honning
1 spsk. olivenolie


Tilbehør:
Kogt ris/rismiks

Drys laksen med salt, peber og lidt olie. Bland dressingen sammen. Halver avocadoerne, og skær dem i både, der straks vendes i dressingen. Skær agurken i mindre stykker. Vend skyllet afdryppet salat og agurk i dressingen. Steg laksen ca. 4 min. på hver side på en grill- eller slip let-pande. Server på bund af salat, så mynten kan spille med laksen. Giv ris til.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen