Opskrifter

Grydestegt kylling med kartofler og bacon

Fredag, 1. august 2008af X
35 min. + 1 time i gryde(4 pers.)25 g smør2 spsk. olivenolie1 stor kylling75 g bacon i tern12 hele fed hvidløg2-3 spsk. vermouth1 kg kartofler i store

35 min. + 1 time i gryde
(4 pers.)

25 g smør
2 spsk. olivenolie
1 stor kylling
75 g bacon i tern
12 hele fed hvidløg
2-3 spsk. vermouth
1 kg kartofler i store tern
6 friske timiankviste
500 g kyllingesky


Brun kyllingen på alle sider gerne i en gammeldags jerngryde. Kom så bacon og hvidløg i gryden og tag kort kyllingen op. Kom timian, kartofler og efter et par minutter vermouth og kylling i gryden. Og hæld skyen ved og læg låg på. Lad det småkoge i 1 time, til det hele er mørt og saftigt. Server direkte fra gryden med ekstra brød til at søbe med og grøn salat.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen