Opskrifter

Hakkebøffer med persille og bagt mos dertil

Torsdag, 11. februar 2016af Kristina Marckmann, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Pift de klassiske hakkebøffer op, og krydr dem med persille. Serveres med bagt mos.

(4 pers.)

Det skal du bruge til hakkebøffer med persille

750 g kartofler
1 dl mælk
½ dl finthakkede, soltørrede tomater
Salt og peber
80 g revet cheddar
500 g hakket oksekød
1 dl hakket persille
1 æg
1 dl rasp
1 tsk. salt
½ tsk. peber

Prøv også: Hakkebøffer med sennepsstuvede kartofler

Sådan laver du hakkebøffer med persille

Kog kartoflerne møre i usaltet vand, hæld vandet fra og lad dem dampe af.
Mos kartoflerne med mælken, vend de soltørrede tomater i og smag til med salt og peber.
Kom kartoffelmosen i 4 portionsforme, drys med ost og bag dem ved 200˚ i 15 min.
Bland kødet med persille, æg, rasp, salt og peber til en ensartet fars.
Form farsen til 4 bøffer og steg dem ved middelhøj varme i 5-6 min. på hver side og servér med grøn salat.

Prøv også: Hakkebøf med avokadomos og lynsyltede rødbeder