Opskrifter

Hotel morgenfryd

Mandag, 25. marts 2013af Redaktion
Lækker Lavkarbo-morgenmad med æg, bacon og champignoner

Ingredienser til Lavkarbo/Low Carb-morgenmad

Spørg Lavkarbo-eksperten Tatjana

Familie Journals ekspert på Lavkarbo/Low Carb hedder Tatjana Albinus -uddannet ernærings-økonom.

Skriv til hende på:
lavkarbo@familiejournal.dk

Følg Tatjana på hendes blog:
http://tatjanasmad.blogspot.dk/

4 champignoner eller andre svampe
2 skiver bacon
2 æg
2-4 spsk. fløde
Salt og hvid peber

Fremgangsmåde

Hak svampene groft. Steg bacon og svampe på en pande. Rør æg, fløde og krydderier godt sammen og steg æggeblandingen på panden. Læg bacon og svampe over, inden æggene er helt færdige.

Server med frisk salat.

Lavkarbo-opskrift: Marie Iversen

Læs også: 7 tip til sukkerafvæning

Læs også: Ja- og nej-mad på Lavkarbo-kuren

Savner du køkkenting, som gør det nemt at lave sund mad? Så klik her og bliv inspireret i Familie Journals webshop


Flere slankende opskrifter til Low Carb/Lavkarbo-kost

Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-vafler
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-smoothies
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-æg på
ærteskud
Opskrift på
Low Carb/
Lavkarbo-nødde-
brød med hindbær

Se flere slankende opskrifter i vores galleri herunder

Flere slankende Lavkarbo / Low carb-opskrifter