Opskrifter

Karrysuppe med kylling

Lørdag, 4. februar 2017af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Man behøver ikke altid at spise rugbrødsmadder bare fordi man skal spise alene. Der er nemlig noget ret hyggeligt over, at lave et lækkert måltid til sig selv. Forkæl dig selv med denne lækre karrysuppe med kylling til én person.
(1 pers.)

Det skal du bruge til karrysuppe med kylling:

125 g kyllingefilet 100 g persillerod 1 gulerod 2 spsk. olie 1 tsk. rød karrypasta 1 ds. kokosmælk 1 fed hvidløg ½ chili Salt og peber 2 forårsløg Prøv også: Cremet karrysuppe med kylling

Sådan laver du karrysuppe med kylling

Skær kyllingefileten i tern. Skræl persillerod og gulerod, skær dem i tern og sautér dem i halvdelen af olien sammen med karrypastaen. Hæld kokosmælk over og lad suppen koge i 10 min. Hak hvidløg og chili groft og svits dem i resten af olien sammen med kødet. Purér suppen med en stavblender, tilsæt kødet og smag den til med salt og peber. Servér suppen med fintsnittet forårsløg på toppen og flutes. Prøv også: Kylling i karry med ris