Opskrifter

Kødboller a la lady og vagabonden

Onsdag, 25. september 2013af Redaktion
Nem og lækker klassiker

Ingredienser til kødboller a la lady og vagabonden

(4 pers.)

Fars
400 g hakket kalv og flæsk
1 lille løg
1 fed hvidløg
½ spsk. friske timianblade el. 1 tsk. tørrede
½ spsk. friske oreganoblade el. ½ tsk. tørrede
1 æg
1 dl bouillon
Salt og peber
Olie til stegning

Tomatsauce
1 løg
1 spsk. olivenolie
1 dåse hakkede tomater
1 dl bouillon
Salt og peber
Hakket persille

Tilbehør
Spaghetti

Fremgangsmåde til kødboller a la lady og vagabonden

Pil og hak løg og hvidløg. Bland alle ingredienserne til farsen og rør den smidig. Form farsen til valnøddestore boller og steg dem på panden i olie.

Tomatsauce: Pil og hak løget og svits det i en gryde i olie. Tilsæt tomater og bouillon. Lad saucen simre 15-20 min. Smag til med salt og peber og tilsæt hakket persille.

Madopskrift: Anne Skovgaard-Petersen


Find flere opskrifter her...
Pølser i fad
Fiskedeller med dilddyp


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop