Opskrifter

Koteletter med hvidløgssovs

Lørdag, 7. februar 2009af Redaktion
Fyldte svinekoteletter med kartofler og hvidløgssovs dertil.

(2 pers.)
25 min.

2 svinekoteletter
30 g feta
30 g halvtørrede tomater
8 fed hvidløg
1 spsk. smør
2 dl bouillon
8 safrantråde
½ spsk. majsstivelse
3 spsk. frisk timian
Salt og peber
Olie til stegning

Skær en lomme i koteletterne. Bland fetaen med hakkede tomater og fyld det ind i koteletterne. Pil og knus hvidløgene og svits dem ganske let i smørret. Tilsæt bouillon og safran og lad det koge i 15 min. under låg. Brun koteletterne i olien ved høj varme. Dæmp varmen og steg koteletterne færdige 3-4 min. på hver side. Blend sovsen med en stavblender og jævn den med majsstivelse udrørt i vand. Lad sovsen koge op med timian og smag den til med salt og peber. Server med kogte kartofler og dampede bønner.

Madopskrift: Kristina Miechels

Koteletter i flere varianter...
Koteletter med selleri og yoghurt
Koteletter med ærter og gulerødder
Koteletter med jordskokker og gedeost