Opskrifter

Kylling i karry med ris

Onsdag, 29. februar 2012af Redaktion
Ugens klassiske ret

(4 pers.)
20 min. + 1 time i gryde

1 kylling
1 l vand
2 gulerødder
1 porre
1 spsk. salt
5 hele peberkorn
200 g basmatiris
1 spsk. røde linser
7 dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. karry
1 spsk. smør
60 g mel
150 g ærter

Tilbehør
Dampet broccoli

Kog kyllingen i vandet sammen med gulerødder, porre, salt og peberkorn i en time, til den er mør. Skyl ris og linser, lad dem dryppe godt af og kom dem i en tykbundet gryde sammen med vand og salt. Kog risene ved svag varme i 10 min. og lad dem trække under låg i yderligere 10 min. Tag kyllingen op, sigt suppen og pil kødet af skroget. Svits karryen i smørret og rør melet i. Tilsæt 5 dl suppe lidt efter lidt under omrøring, lad sovsen koge igennem 5 min. og smag til med salt og peber. Kom kød og ærter i sovsen og varm den igennem. Servér med risene og dampede broccoli.

Madopskrift: Kristina Marckmann

DEN IDEELLE SPRINGFORM

En ideel springform til bagning og nedfrysning. Formen slipper let, er 100% tæt og bestandig overfor skrammer. Formen fås i shoppen for 269 kr.

Find flere opskrifter her...
Hurtig karrykylling
Boller i karry
Brændende kærlighed










Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop