Opskrifter

Kylling med sennepssovs

Mandag, 1. juni 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Lækker kylling med sennepssovs - et hit for hele familien!

Opskrift på kylling med sennepssovs

(2 pers.)
2 kyllingelår med skind og ben
1 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 løg
20 g smør
1 dl hvidvin
1 spsk. dijonsennep
1 dl piskefløde
6 kviste estragon
Salt og peber
200 g grønne bønner

Sådan laver du kylling med sennepssovs

Gnid kyllingelårene med olie, salt og peber og sæt dem i ovnen ved 200º i 45 min., til de er gennemstegt.

Pil og hak løget og steg det i smør. Kom hvidvinen ved, lad det koge op og tilsæt sennep. Jævn sovsen med fløde og smag den til med salt og peber.

Kog bønnerne i letsaltet vand i 5 min. Servér flute eller kartofler til.