Opskrifter

Kyllingelår og farverig salat

Fredag, 24. januar 2014af Redaktion
Lækre kyllingelår med barbecuesovs

Ingredienser til kyllingelår og farverig salat

(6 pers.)

6 dobbelte kyllingelår
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 dl tomatketchup
3 spsk. sennep
1 dl flydende honning
2 spsk. farin
1 tsk. røget paprika
½ tsk. cayennepeber
3 spsk. balsamicoeddike
1 dl sesamfrø
Salt og peber

Salat
500 g frisk spinat
1 skalotteløg
3 røde snackpeberfrugter
2 små æbler
75 g cashewnødder
1 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie
Salt og peber

Fremgangsmåde til kyllingelår og farverig salat

Læg kyllingestykkerne i et smurt, ovnfast fad og drys med salt og peber. Pil løg og hvidløg og blend dem med ketchup, sennep, honning, farin, paprika, cayennepeber og balsamico. Hæld dressingen over kyllingestykkerne og stil dem i en 180º varm ovn i 1¼ time, til de er gennemstegte. Skyl spinaten og lad den dryppe af. Pil skalotteløget og skær det i tynde skiver. Rens peberfrugterne og skær dem i tynde skiver. Udkern æblerne og skær dem i smalle både. Rør en dressing af eddike, olie, salt og peber og vend æblerne i den, så de ikke bliver brune. Vend resten af ingredienserne i kort før servering.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Kylling i gryde
Citron-hvidløgskylling


Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop