Opskrifter

Laksesteak med kant

Tirsdag, 17. januar 2012af Redaktion
Ugens supernemme ret

(4 pers.)
15 min. + 20 min. i ovnen

100 g daggammelt brød
Lidt dild og/eller persille
25 g smør
Revet skal af ½, usprøjtet citron
Evt. ½ fed hvidløg
25 g fintrevet parmesan
4 laksefileter (ca. 175 g stykket)

Tilbehør
Broccolibuketter og kartofler

Blend brødet og bland med hakkede krydderurter, citronskal og finthakkede hvidløg, ost og smør. Læg laksestykkerne i et ovnfast fad og pres smørmassen ned som top på fisken. Kog kartoflerne i letsaltet vand og sæt fisken i ovnen ved 190° i 15-20 min. Damp broccolibuketterne 2 min. i ganske lidt saltet vand.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

FIN DÅSE MED RETROMOTIV

Flot metaldåse til te, kaffe mm. i flot retrostil, der uden tvivl vil pynte på køkkenbordet.
Dåsen koster 69 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen

Find flere opskrifter her...
Pasta med tomat og rejer
Mild, krydret fisk
Karrysuppe med fiskespid











Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop