Opskrifter

Lammekoteletter med rødbedesalat med feta

Fredag, 18. februar 2011af Redaktion
Lækker middag med rigtig god smag

(4 pers.)
45 min.

8 enkelte eller 4 dobbelte lammekoteletter
Salt og peber
Lidt olie til stegning
3 store rødbeder
100 g feta i blok
1 lille bundt kørvel
1 granatæble (eller ½ stort)

Dressing
2 spsk. æbleeddike
2 spsk. olivenolie
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber

Tilbebør
Groft brød og tzatziki

Begynd med rødbederne. Kog dem hele i saltet vand i 45 min., til de er helt møre. Skrub skindet af og skær dem i tern, der straks vendes i den sammenpiskede dressing. Drys med feta, kørvel og granatæblekerner. Mens rødbederne koger, tilberedes koteletterne ved at grille dem på grillpande i ca. 3-4 min. på hver side. Server dem gloende varme.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Find flere opskrifter her...
Lammekoteletter med middelhavstilbehør
Lammekoteletter med humuslåg
Braiseret lam med oliven og nøddepilau




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop