Opskrifter

Lammekoteletter med rosenkål og rødbeder

Mandag, 8. februar 2010af Redaktion
Lækker middag med godt tilbehør

(6 pers.)

12 lammekoteletter
Salt og peber
Olivenolie
½ kg rosenkål
2 spsk. smør
3 mellemstore, aflange rødbeder
1 spsk.balsamicoeddike
2 dl cremefraiche 18%
Hakket purløg
50 g valnødder
½ tsk. knuste, rosa peberkorn


Tilbehør
Grov flute


Kog rødbederne, til de er møre (20-50 min. afh. af størrelse og sort). Gnid skindet af og skær dem i både. Hæld eddike på og lad dryppe af. Rør en dressing af cremefraiche, salt, peber og purløg. Hæld den over rødbederne. (Behøver ikke dække helt - det kan godt bare være i klatter). Snit kålen meget fint og sauter hurtigt på en pande i smør. Hæld over rødbederne og drys med nødder og knuste peberkorn. Stil klar og rist koteletterne i 2-3 min. på hver side drysset med salt og peber. Server med groft brød.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere med kål...
Kylling med grønkål
Kål i kål (tilbehør)
Fiskefad med grønkål