Opskrifter

Lammepostej med rosmarinkartofler

Mandag, 1. september 2008af X
20 min. + 45 min. i ovnen(3 pers.)500 g hakket lammekød2 æg3 fed hakket hvidløg100 g feta3 spsk. hakket persille2 rødløg750 g små kartofler3 kviste

20 min. + 45 min. i ovnen
(3 pers.)

500 g hakket lammekød
2 æg
3 fed hakket hvidløg
100 g feta
3 spsk. hakket persille
2 rødløg
750 g små kartofler
3 kviste rosmarin
1 spsk. olie
Salt og peber


Vask kartoflerne og skær løgene i kvarter. Læg grønsagerne i et ovnfast fad og vend olien i. Tilsæt rosmarinkviste, salt og peber og bag dem i ovnen ved 175° i 45 min. Rør kødet med salt, peber, æg, hvidløg, smuldret feta og persille til en jævn fars. Fordel farsen i en smurt postejform og bag den i ovnen ved 175° i 35 min. Server med flute og tzatziki.

Opskrift: Kristina Miechels