Opskrifter

Lynstegt kylling med peanuts

Torsdag, 8. september 2011af Redaktion
Skøn hverdagsret til 1 person

(1 pers.)

40 g risnudler
1 spsk. olie
1 kyllingefilet
1 spsk. rød karrypasta
1 gulerod
½ rød peberfrugt
100 g sukkerærter
Salt og peber
50 g bønnespirer
50 g peanuts

TIP

Priser på frugt og grønt følger sæsonen, derfor er det god fornuft at bruge de forskellige grønsager, når de er i sæson.

Kom nudlerne i en skål, hæld kogende vand over og lad dem trække i 10 min. under låg. Skær kyllingefileten i strimler og steg dem gyldne i olien sammen med karryen. Skræl guleroden og skær den og peberfrugten i strimler. Tilsæt gulerødder, peberfrugt og nudler og lad det stege med et par min. Vend sukkerærter, skåret i mindre stykker, bønnespirer og peanuts i retten, varm igennem og servér med et stykke godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Solopizza med spinat og skinke
Hakkebøf med gulerodssalat
Pastasalat med kylling






Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop