Opskrifter

Madpandekager med kødsovs og tomatsalat

Fredag, 12. august 2011af Redaktion
Madpandekager udgør en krydret middag med masser af smag

Ingredienser til madpandekager

(Madpandekager til 4 pers.)
30 min.

4 store madpandekager, quesadillas eller nanbrød
400 g hakket oksekød
1 hakket løg
2 fed hakket hvidløg
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
1 spsk. orientalsk kryddermix (eller en god karry)
1 dl vand eller rødvin
250 g cherrytomater i halve
1 hakket skalotteløg
1 bundt hakket koriander
Saften af ½ citron
½ tsk. hakket chili (kan udelades)
1 dl udstenede, halverede, grønne oliven
1 avocado i små tern
Salt og peber

Fremgangsmåde til madpandekager

Steg kødet med løg og hvidløg i olie og tilsæt krydderier. Når det er brunet, småsimrer det 10 min. med væden. Imens lunes dine madpandekager i ovnen, og alle ingredienser til salaten blandes. Serveres sammen til fyld i dine madpandekager.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Prøv også: Vegetariske madpandekager

Godt redskab til grønsagerne

Börner mandolinjern skærer i skiver, tern og julienne i flere forskellige tykkelser og bredder. Fås for 199 kr. i shoppen

Find flere opskrifter her...
Mexicansk lasagne
Mexicansk pizza
Tortilla med kalkungryde

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop