Opskrifter

Mild, krydret fisk

Mandag, 9. januar 2012af Redaktion
Lækker middag med dorader

(4 pers.)

4 små dorader
3 løg
3 fed hvidløg
2 spsk. jordnøddeolie
250 g tomater
2 cm ingefær
1 grøn chili
10 basilikumblade
10 mynteblade

Udben fiskene. Sautér hakket løg og hakket hvidløg i olien. Kom hakkede tomater i og steg til en grød. Tilsæt revet ingefær og hakket, grøn chili. Kom fyldet i fiskene sammen med basilikum og mynte. Giv skindet små snit. Sæt i ovnen ved 250° og dryp med olie. Steg i ca. 15 min., til skindet er sprødt, og fyldet kogt igennem.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Mere mad fra de varme lande...


Grillet svinekød i
krydret sovs


Tomatsalat med
peanutdressing


Krydret risotto










KØKKENVÆGT MED KALORIEBEREGNER

Praktisk kalorievægt til hjælp for det daglige kostindtag.
Vægten koster 249 kr. og kan købes i Familie Journal Shoppen














Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop