Opskrifter

Minestronesuppe

Onsdag, 5. november 2008af Redaktion
(4-5 pers.)15 min. + 30 min.3 store gulerødder1 løg4 selleristilke1 spsk. olivenolie2 fed hakket hvidløg2 store kartofler i små tern2 l

(4-5 pers.)
15 min. + 30 min.

3 store gulerødder
1 løg
4 selleristilke
1 spsk. olivenolie
2 fed hakket hvidløg
2 store kartofler i små tern
2 l grønsagsbouillon
400 g flåede hakkede tomater (dåse)
400 g hvide bønner (dåse)
100 g små pasta-stykker til minestrone
½ kålhoved (savoy el. spidskål)

Tilbehør:
Parmesan til at rive og groft brød

Hak alle grønsager i tern (evt. på maskine, men det bliver ikke helt så godt som i hånden). Steg dem i olie i en stor gryde, tilsæt hvidløg og kartofler og skru ned for varmen. Efter 5 min. tilsættes suppe, tomater og bønner, og det hele koger i 15 min. Pasta kommes ved og koger efter anvisning, og 2 min. før servering kommes kålen i. Smages til og serveres med groft brød og friskreven parmesan over.


Opskrift: Helle Brønnum Carlsen



Flere supper her ...
Sellerisuppe med æbler
Blomkålssuppe med gulerødder
Skaldyrssuppe med ærtecreme