Opskrifter

Minibøffer i pakke

Mandag, 2. januar 2012af Redaktion
Skøn middag til fødselsdagen

(6 pers.)

6 skiver oksefilet (el. entrecôtes)
120 g kyllingeleverpaté
500 g butterdej (frossen)
1 æg
250 g svampe
40 g smør
Salt og peber
3 skalotteløg
3 enebær
2 laurbær
2 dl portvin
2 dl oksebouillon
1-2 tsk. majsstivelse udrørt i lidt koldt vand

Tilbehør
Dampede grønne bønner og kartofler

Drys bøfferne med salt og peber og smør et 2 mm lag kyllingeleverpaté på oversiden af hver. Læg dem på udrullede butterdejsplader og fold rundt om hver bøf. Der må ikke være huller, men heller ikke store dejklumper. Pensl med æg, sæt på bagepapir og steg i ovnen ved 230° i 15-20 min. Steg imens svampe i smør og tag dem op. Steg så halve skalotter og tilsæt knust enebær og laurbær, portvin og bouillon og lad det koge ind i 5 min. Jævn sovsen og server med de stegte svampe og dampede bønner samt kartofler til den stegte bøf.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen


Flere retter til fødselsdagen...


Appetitvækkere


Sportslagkage


Fødselsdagsboller












Trænger du til at smide et par kilo efter jul? Klik her og bliv medlem af Familie Journals Slankeklub
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop