Opskrifter

Mørbrad i flødesovs

Fredag, 1. april 2011af Redaktion
Ugens klassiker fra det danske køkken

(3 pers.)
30 min.

1 svinemørbrad
½ tsk. salt
1 knsp. peber
1 spsk. smør
1 skalotteløg
2 fed hvidløg
2 dl fløde 9%
1 spsk. frisk estragon

Tilbehør
Kogte kartofler
Hvidløgsmarinerede bønner

Puds mørbraden af, krydr med salt og peber og brun den i smørret ved middelhøj varme. Dæmp varmen og lad mørbraden simre færdig under låg i 15 min. Hold mørbraden varm i stanniol og hak løg og hvidløg. Sauter løgene klare i stegeskyen og tilsæt fløde og friskhakket estragon. Lad sovsen koge ind, så den bliver cremet, og server mørbraden i tynde skiver med kogte kartofler og hvidløgsmarinerede bønner.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Stegt flæsk med persillesovs
Medisterpølse med surkål
Stegeben med brun sovs


Find endnu flere opskrifter med mørbrad her...




Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop