Opskrifter

Mørbradgryde

Fredag, 6. april 2012af Redaktion
Ugens klassiske ret

(3 pers.)
30 min.

Ingredienser til mørbradgryde

1 svinemørbrad
Olie til stegning
250 g champignon
2 hakkede løg
2 gulerødder
200 g grønne bønner
150 g cocktailpølser
1 tsk. paprika
2 spsk. tomatpuré
2 dl grønsagsbouillon
1½ dl fløde
1 tsk. salt
Evt. majsstivelse

Tilbehør
Ris og groft brød

JEG ELSKER MORMORMAD

Er du også vild med mormormad? Så vær med i Familie Journals mormormad-fællesskab på facebook.
Se mere her

Fremgangsmåde

Skær mørbraden i 2 cm tykke skiver, brun dem i olien og tag dem op. Skær champignonerne i skiver og svits dem let sammen med løgene. Skær gulerødderne i skiver og lad dem svitse med et par min. Nip bønnerne og skær dem i mundrette stykker. Tilsæt mørbradstykker, bønner, cocktailpølser, paprika, tomatpuré, bouillon og fløde og lad retten simre i 10 min. Jævn evt. med lidt majsstivelse rørt ud i vand, smag til med salt. Serveres med ris og groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...
Kyllingegryde
Svinemørbrad med braiserede urter
Oksehalesuppe

Er du til mormormad? Vælg mellem 35 retter her

Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop