Opskrifter

Nytårsmenu med skaldyr og fisk

Fredag, 21. december 2012af Redaktionen
Skyd nytåret ind med en dejlig nytårsmenu, bestående af jomfruhummer, lakserulle, danske oste, champagne-syllabub til dessert og en dejlig varm nytårsdrik. Den perfekte nytårsmenu!

Nytårsmenu med alt det gode

Nytåret er snart over os, så vi har samlet nogle lækre opskrifter til en dejlig nytårsmenu. Og hvad er en menu til nytår uden både skaldyr, champagne, lækre oste og kransekage? Vi har samlet alt det, og lidt til, her i vores bud på en fantastisk nytårsmenu!

Og fordi dine gæster til nytår ikke skal fryse om fingrene, når de ser på det flotte fyrværkeri udenfor, er her også et bud på en skøn nytårs-drink som tilbehør til nytårsmenuen!

Forret:

Jomfruhummer med brombær, svampe og kålpuré

Hovedret:

Lakserullesteg med salat og ristede kartofler

Ostebord:

Danske oste med syltede valnødder

Dessert:

Champagnesyllabub - en sprudlende nytårsdessert
Nytårskage med valnødder, chokolade og marcipan

Nytårs-drink:

Mousserende varm drink med champagne, pærer og lakrids

Snacks til årets nytårsmenu? Få inspiration og opskrifter her.

Få alle opskrifterne til din nytårsmenu i galleriet nedenfor - velbekomme!

Nytårsmenu med skaldyr og fisk