Opskrifter

Pasta med gedeost og broccoli

Onsdag, 10. september 2008af X
25 min.(1 pers.)100 g ravioli med spinatfyld1 fed finthakket hvidløg1 spsk. olivenolie200 g broccolibuketter1 tsk. fintreven citronskal75 g

25 min.
(1 pers.)

100 g ravioli med spinatfyld
1 fed finthakket hvidløg
1 spsk. olivenolie
200 g broccolibuketter
1 tsk. fintreven citronskal
75 g gedeost
Lidt halvtørrede tomater
Salt og peber

Tilbehør: Grøn salat

Steg hvidløg blidt i olie. Tilsæt tomater og citronskal. Damp broccolien mør under låg i lidt vand i 3-4 min. Vend i hvidløg og tilsæt ost. Kog pasta efter anvisning på pakken og vend straks med broccoli og ost, så den smelter. Server med grøn salat.

Opskrift: Helle Brønnum Carlsen