Opskrifter

Pasta med grønkål og skaldyr

Onsdag, 12. januar 2011af Redaktion
Supernem middag med fisk og grønt

(2 pers.)
20 min.

200 g frisk grønkål
2 fed hvidløg
1 rødløg
1 spsk. olie
150 g blandede skaldyr (frost)
2 tomater
1 dl fløde 9%
1 spsk. citronsaft
1 tsk. salt
1 knsp. peber

Tilbehør
Frisk pasta

Befri grønkålen for de grove ribber og skyl den grundigt. Blancher bladene i kogende vand, lad dem dryppe af i et dørslag og hak dem. Skær hvidløg og rødløg i fine tern og svits dem i olien. Lad grønkål og skaldyr svitse med et par min. og tilsæt tomaterne i fine tern sammen med fløden. Smag til med citronsaft, salt og peber og server med frisk pasta.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Rejesalat med nudler
Dampet rødtunge med spinat og beurre blanc
Moules frites



Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop