Opskrifter

Pastasalat med kylling

Torsdag, 18. august 2011af Redaktion
En klassisk pastaret til 4 personer

Pastasalat med kylling er et hit i madpakken eller i picnickurven - for det er unægteligt mere spændende end en tør rugbrødsmad.

Og så er pastasalat jo også ret sundt, fordi du får sneget lidt flere grøntsager med i madpakken, end hvis du bare havde smurt madder.

Opskriften er nem og hurtig at lave, og du kan variere den, så du får lige præcis dine yndlingsgrøntsager med.

Pastasalat med kylling

4 pers.
20 min.

Det skal du bruge
300 g fuldkorns­pasta
100 g grønne bønner
1 agurk
600 g kogt kylling
50 g soltørrede tomater i tern
30 g marinerede hakkede hvidløg

Dressing
2 spsk. rapsolie
2 spsk. æbleeddike
1 spsk. vand og 1 tsk. sukker
2 tsk. dijonsennep
Citrontimian til pynt

Tilbehør
Groft brød

Sådan laver du pastasalat med kylling
Kog pastaen i letsaltet vand og lad den afkøle og afdryppe. Blancher de grønne bønner og halvér dem. Flæk agurken på langs, fjern kernerne med en teske og skær agurken i tynde skiver.
Skær kyllingen i mundrette stykker og bland dem med pasta, bønner, agurk, tomat og hvidløg. Rør olien med eddike, vand, sukker og sennep, hæld den over pastasalaten og servér retten med citrontimian. og godt brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

Find flere opskrifter her...


Pasta med tigerrejer
og limesovs


Spaghetti med gule-
rod-fetasauce


Spaghetti carbonara


Spaghetti med hvid-
løg og citron














Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop