Opskrifter

Persillefyldt mørbrad med mormorsalat

Tirsdag, 1. juni 2010af Redaktion
Klassisk middag med masser af smag

(3 pers.)
35 min.

1 afpudset svinemørbrad (500 g)
1 dl hakket persille
50 g feta
Salt og peber
1 spsk. smør
1 dl bouillon
1½ dl fløde 9%
1 spsk. citronsaft
1 spsk. majsstivelse
Evt. kulør
1 spsk. sukker
1 hovedsalat


Lav et hul hele vejen gennem mørbraden med en lang, smal kniv. Bland persille og smuldret feta og skub det ind i mørbraden med skaftet af en grydeske. Krydr med salt og peber og brun mørbraden i smørret. Hæld bouillonen ved og lad den småsimre i 15 min. Bland ½ dl fløde med citronsaft og lad den tykne. Tag mørbraden op og tilsæt resten af fløden. Jævn sovsen med majsstivelse, tilsæt kulør og smag til med salt og peber. Rør sukkeret i den tyknede fløde, vend salatbladene i og server med kartofler.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Prøv mere med mørbrad...
Mørbradbøffer med bløde løg
Mørbradgryde med porter
Baconmørbrad med aspargessalat


Prøv mange lækre hovedretter her.