Opskrifter

Pie med hakket oksekød

Lørdag, 21. april 2012af Redaktion
En smagfuld middagstærte

(4 pers.)
20 min. + 40 min. i ovnen

1 spsk. olivenolie
400 g hakket oksekød
2 fed hvidløg hakket fint
1 rød chili i tynde ringe (kan udelades)
2 cm frisk ingefær, fintrevet
250 g champignoner i skiver
1 dl bouillon
1 spsk. østersovs
1 spsk. sojasovs
2 baby bok choy eller ½ spidskål i kvarte
Frisk koriander
1 pakke butterdej
1 æg

Tilbehør
Grøn salat

Steg kødet i olie og kom hvidløg, chili, ingefær og svampe ved. Kom bouillon, østers- og sojasovs og halverede bok choy (eller skiver af kålen) ved. Kom koriander, salt og peber i. Hæld farsen i et ildfast fad, rul butterdejen ud og læg det over farsen. Forsegl kanten med vand eller mælk og pensel med æg. Bages ved 200° i 40 min. Serveres med grøn salat til.

Tip
: Lav evt. dobbelt portion og frys den ene pie.

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Kalkunbryst med waldorfsalat
Mørbradgryde
Fiskepie








Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop