Opskrifter

Pilaf med svinekød og bønner

Onsdag, 28. marts 2012af Redaktion
Lækkert ret med en flot gul farve

(2 pers.)

250 g svinekød i tern
1 rødløg i både
1 spsk. olivenolie
1 tsk. spidskommen
1 tsk. gurkemeje
100 g basmati ris
3 dl grønsagsbouillon
100 g bønner
100 g cherrytomater
Salt og peber

Tilbehør
Brød

Svits kød og løg i olien, tilsæt krydderierne og svits i et par min. Tilsæt ris og bouillon og lad det småsimre under låg i 15 min. Skær bønnerne i mundrette stykker og vend dem i, lad retten simre i yderligere 5 min. Halver tomaterne og vend dem i retten. Smag til med salt og peber og server med groft brød.

Madopskrift: Kristina Marckmann

EN NY KØKKENREVOLUTION

Lékué dampboksen damper pasta, ris, gryderetter og supper hurtigt og nemt i mikroovnen. Et perfekt alternativ til gryderne. Boksen kan købes her

Find flere opskrifter her...
Græsk lammeragout med citron
Thaisuppe med rejer og kokos
Boller i karry

masser af inspiration til mad og pynt på påskebordet






Køkkenudstyr - til den bedste pris
Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop