Opskrifter

Pølser med citron og timian

Mandag, 29. april 2013af Redaktion
Lav hjemmelavede pølser med citron og timian til en ristet hotdog af fin kvalitet

Ingredienser til pølser med citron og timian

100 g røget bacon
1 lille løg
400 g hakket svinekød
1 spsk. usprøjet, revet citronskal
1 fed presset hvidløg
2 kviste timian
1 tsk. salt
½ tsk. peber
1 æg
75 g hvedemel
1 dl mælk
1½ m naturtarm
Smør til stegning

Fremgangsmåde

Hak bacon og løg i kødhakker eller blender og bland det med kødet. Tilsæt citronskal, hvidløg, finthakket timian, salt og peber sammen med ægget. Bland melet i farsen skiftevis med mælken og rør farsen godt igennem. Læg tarmen i vand og lad den bløde op. Kom farsen i en sprøjtepose og fyld farsen i tarmene, der lukkes af til små pølser. Prik pølserne med en gaffel og steg dem i smørret ved jævn varme 6 min. på hver side.

Madopskrift: Kristina Marckmann


Find flere opskrifter her...
Pølsebrød med bid i
Hotdogs
Bayerske pølser med varm kartoffelsalat

Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop