Opskrifter

Rødkålssalat med appelsiner

Mandag, 13. december 2010af Redaktion
Rødkålssalat bruges som tilbehør til de klassiske juleretter

Rødkålssalat

½ lille rødkål
5 appelsiner
100 g valnødder

Marinade
1 spsk. honningeddike
3 spsk. valnøddeolie
1 tsk. stødt kanel
Salt og peber

Rødkålen snittes fint og gives et kort opkog i let saltet vand i 2 min. Drænes og vendes med marinade. Når det har trukket 30 min., vendes filet af appelsin og hele valnødder i salaten, der serveres til anden sammen med saucen og kartofler, som man nu synes (jeg synes bedst om dem, der er stegt i andefedt).

Madopskrift: Helle Brønnum Carlsen

Find flere opskrifter her...
Klassisk and med brunede kartofler
Farseret kalkunbryst
Indbagte svampefarspakker med appelsinsovs

Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop