Opskrifter

Salat med andebryst og gedeost

Lørdag, 2. maj 2015af Helle Brønnum Carlsen, foto: Carina Krügerfoto: Carina Krüger
Nem og lækker salat med andebryst og gratineret gedeost på flute

Opskrift på salat med andebryst og gedeost

(4 pers.)
2-3 andebryster
Salt og peber
2 rødløg
8 skiver flutes
100 g gedeost i rulle
2 hjertesalater
100 g rosenkål
1 spsk. æbleeddike
2 spsk. olivenolie
Salt og peber
200 g stenfri druer
50 g mandler

Sådan laver du salaten

Gnid andebrysterne med salt og peber og steg dem i ovnen ved 200º i 25 min.

Pil og skær rødløgene i både og sæt dem i ovnen ved 200º i 15 min.

Rist flutesskiverne og læg osten på. Gratinér dem i ovnen ved 200º i 10 min.

Skyl salaten og pluk de pæneste blade af rosenkålen. Vend plukket salat og rosenkålsblade sammen.

Rør en dressing af eddike, olie, salt og peber og dryp den over salaten.

Skær andebrysterne i skiver, vend dem og løgene i salaten, drys druer og grofthakkede mandler over. Læg ostebrødene på, lige inden retten serveres. Server eventuelt flere flutes til.

Prøv også: Bønnesalat med andebryst


Se også galleriet herunder med lækker mad på 15-20 min