Opskrifter

Schnitzler med lun østrigsk kartoffelsalat

Torsdag, 9. juni 2016af Christine Bille Nielsen, Foto: Carina KrügerFoto: Carina Krüger
Sprøde schnitzler med østrigsk tilbehør.

Det skal du bruge til Schnitzler med lun østrigsk kartoffelsalat:

Hvis du er vild med schnitzler så prøv også denne opskrift på kalveschnitzel

( 2 pers.) 500 g kartofler 1 løg 4 spsk. smør 1 dl kraftig okse- eller kalvebouillon 2 tsk. dijonsennep 1-2 spsk. vineddiske salt og peber 2 kavle-eller skinkeschnitzler 1 æg 1 dl rasp 1 håndfuld vårsalat ½ citron

Sådan laver du schnitzler med lun østrigsk kartoffelsalat

Kog kartoflerne møre til den faste side. Hak løget fint og svits det i 2 spsk. smør i en gryde, til det er klart. Skær kartoflerne i skiver og vend dem med løgene. Tilsæt bouillon, sennep og lidt vineddike og kog det hele godt sammen. Smag til med salt og peber og evt. mere vineddike. Krydr schnitzlerne med salt og peber. Vend dem i sammenpisket æg og derefter i rasp, og steg dem på gyldne og sprøde i smør på en pande. Anret den lune kartoffelsalat på vårsalat med schnitzlerne og citron til at dryppe på kødet. Prøv også: Svinespid med tabouleh
Abonnement på Familie Journal