Opskrifter

Sesamkylling med smørbagte rødbeder

Fredag, 1. august 2008af X
15 min. + 50 min. i ovnen(2 pers.)4 kyllingelår2 spsk. mel3 spsk. sesamfrø1 spsk. paprika2 tsk. salt500 g rødbeder2 fed hvidløgSalt og peber50 g

15 min. + 50 min. i ovnen
(2 pers.)

4 kyllingelår
2 spsk. mel
3 spsk. sesamfrø
1 spsk. paprika
2 tsk. salt
500 g rødbeder
2 fed hvidløg
Salt og peber
50 g smør


Skær 2-3 dybe snit i hvert kyllingelår. Bland mel, sesam, paprika og salt og vend kyllingelårene heri. Skræl rødbederne, halver dem og læg dem i et ovnfast fad. Hak hvidløgsfeddene groft og drys dem over rødbederne sammen med salt og peber. Fordel smørret i klatter over rødbederne og læg kyllingelårene på en bagerist over fadet, så kyllingesaften drypper ned ved rødbederne. Stil rødbeder og kylling i en forvarmet ovn ved 200° i 50 min. Server retten med lidt græsk yoghurt, rørt op med presset hvidløg, paprika, salt og peber.

Opskrift: Kristina Miechels