Opskrifter

Sprøde hjerter

Fredag, 18. november 2011af Redaktion
Hvem vil ikke blive glad for en hel æske sødt dekorerede hjerter?

150 g hvedemel
125 g smør
75 g sukker
¼ tsk. hjortetaksalt
50 g hasselnødder

Glasur
100 g flormelis
2 tsk. citronsaft
3 dråber rød frugtfarve
1 spsk. kulørt krymmel

Hak mel og smør sammen til en grynet masse. Hak nødderne fint og bland dem med sukker og hjortetaksalt. Tilsæt det hele i melmassen og ælt dejen godt igennem. Udrul dejen i 3 mm tykkelse og udstik kagerne med en hjerteform. Læg kagerne på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen ved 200° i 7-8 min., til de er gyldne. Lad kagerne afkøle på pladen og rør imens flormelis med citron og frugtfarve til en glat konsistens. Dekorer kagerne med glasuren og drys med krymmel.

Bageopskrift: Kristina Marckmann

SØDE KAGEDÅSER

Vidunderlig dåse med retro motiv. Uden tvivl et dekorativt indslag på køkkenbordet til te eller kaffe - eller bare fyldt med godter. Dåserne koster 119 kr. og kan købes i Familie Journals Shop

Find flere opskrifter her...
Pistaciefirkanter
Saltede mandler
Sprøde julestænger

Find masser af hjemmebag og julekonfekt her...










Kender du kogebogen? Klik her...
Masser af gode køkkenting i Familie Journal Shop