Opskrifter

Stegt laks med ravioli - aftensmad til én

Tirsdag, 31. januar 2017af Kristina Marckmann. Foto: Carina Krüger Foto: Carina Krüger
Når man skal spise aftensmad alene, er det oplagt bare at lave en hurtig klapsammenmad. Men det behøver faktisk ikke, at være tidskrævende eller besværligt at lave lækker mad til én person. Her får du opskriften på stegt laks med ravioli, til én.
(1 pers.)

Det skal du bruge til stegt laks med ravioli og dildsovs:

1 laksefilet Salt og peber ½ usprøjtet citron 1 spsk. smør 125 g ravioli med ost ½ dl bouillon ½ dl hvidvin 2 tsk. majsstivelse ½ dl fløde ½ bdt. dild ½ tsk. salt 1 knsp. peber Prøv også: Stegt laks med vaniljetomater

Sådan laver du laks med ravioli

Krydr laksen med salt og peber og riv citronskallen over. Steg laksestykkerne gyldne i smørret og dryp med citronsaft. Kog raviolien i letsaltet vand og lad den dryppe godt af. Hæld vin og bouillon i en gryde og bring det i kog. Rør majsstivelsen ud i fløden, pisk det i bouillonen og giv sovsen et opkog. Tilsæt klippet dild og smag til med salt og peber. Vend raviolien i sovsen, varm igennem og servér med flutes. Prøv også: Havbars i pakke